e-mail επικοινωνίας
anentaxtoi.ethnikistes.aitnias@gmail.com

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ανταπόκριση από το Νεοχώρι

Για όλους εμάς που έχουμε σκάσει από τη ζήλεια μας για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Νιοχώρι, διοργανώνω ένα event στο οποίο μπορούμε να κάψουμε το επικό Άρλεκιν που γράφτηκε στα γυναικεία κελιά της τιμής.

Για την ημερομηνία του event θα ενημερωθείτε σύντομα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την πυρά θα ακολουθήσει πλούσιο λαϊκοχορευτικό πρόγραμμα με Πέγκυ Ζήνα, Τάρια Μπούρα, και Λίτσα Βαλίτσα. 
Τα σπίρτα θα διατίθενται δωρεάν.

N.S. Oi


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

R.I.P. Ian Lemmy Kilmister (1945-2015)

born to loose. live to win.
Απόσπασμα από το έργο "Imperialismo Pagano"
του Julius Evola
                                     Μετάφραση - Επεξεργασία κειμένου: Kitas


"Ζήσε σαν να επρόκειτο να πεθάνεις αύριο. 
Σκέψου σαν να επρόκειτο να ζούσες αιώνια." 
- Ιούλιος Έβολα

Δύναται ο Φασισμός να αποτελέσει την πηγή μίας αντιευρωπαϊκής ανασυγκροτήσεως; Είναι ο Φασισμός αρκετά ισχυρός σήμερα, ώστε να αναλάβει τέτοια αποστολή ;
Ο Φασισμός ανήλθε από τα χαμηλά, από συγχυσμένες ανάγκες και βίαιες δυνάμεις που ελύθησαν από τον ευρωπαϊκό πόλεμο. Ο φασισμός επεκράτησε επί των συμβιβασμών, επί της ρητορικής, επί των μικροπρεπών φιλοδοξιών ασήμαντων ανθρώπων. Η πολιτειακή οργάνωση που δημιούργησε είναι συχνά ανακριβής, ανειδίκευτη, βιαία, αγκυλωμένη και διάτρητη από ασάφειες. Αν κοιτάξουμε, παρόλαυτά, σήμερα γύρω μας και επισημάνουμε τον θάνατο των δύο μοναδικών κρατών - της Ρωσίας και της Γερμανίας - που είχαν διατηρήσει υπολείμματα των ιεραρχικών αξιών (διαστρεβλωμένα, ωστόσο, και υλιστικά), πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο Φασισμός είναι η μεγαλύτερη ελπίδα της Δύσεως. Γιατί καλώς ή κακώς ο Φασισμός έχει αναπτύξει ένα σώμα. Το σώμα, όμως, αυτό ακόμη στερείται ψυχής. Δεν έχει ακόμη την ανωτέρα δύναμη (atto) που απαιτείται να τον νομιμοποιήσει, να τον ολοκληρώσει, μα τον κάνει να ορθοποδήσει ως μία αρχή που αντιτίθεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Rome 28.02.2016 Piazza Cola di Rienzo ore 18


Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ίμια 1996-Δεν ξεχνώ!


Ομάδα Εθνικοσοσιαλιστών προέβει χτές Κυριακή στο Αιτωλικό σε αναγραφή συνθημάτων, και ανάρτηση πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης, σαν μια ελάχιστη κίνηση για απόδοση Τιμών στις αήττητες ψυχές των τριών Ανδρών που πέρασαν στο πάνθεον των Ηρώων, μια νύχτα σαν και αυτή το 1996.